Dream members

“Dream Members er skabt med den klare målsætning, at skabe den perfekte netværksplatform for vores medlemmer. Med et Dream Members medlemskab, kan du udvide dit professionelle netværk, samt få muligheden for sparring og forretningsudvikling i en eksklusiv og adrenalinfyldt atmosfære.”Medlemskabet inkluderer

road

Et netværk med fælles passion for biler

Netværk er en meget stærk og virksom ressource, der kan være forskellen på succes og fiasko. I vores tilfælde er missionen, at skabe et univers der sammenslutter erhvervsdrivende med fælles interesse og passion for biler, samt få mulighed for sparring og forretningsudvikling i en anderledes og adrenalinfyldt atmosfære som skiller sig ud.

Vores kompetencer og historie

Dream Members har DNA taget direkte fra motorsporten. Siden 2011 har holdet bag Dream Members, deltaget i adskillige motorløb rundt om i Skandinavien, og i mange år kørt danske løbs serie ved navn, Special Saloon Car. Vi har samlet teamets kompetencer indenfor racing, events og teambuilding i dette unikke koncept for aktive forretningsfolk.

road

Kan alle være med?

Netværket udvides løbende, og vi har høj fokus på at opretholde den unikke stemning og atmosfære der er omkring vores koncept. Vi har derfor nøje udvalgt en række personer vi mener kunne bidrage positivt til Dream Members i fremtiden. Medlemmer i det forgangne år har også en stor rolle i at byde nye medlemmer velkommen på en uformel og naturlig måde.

Plan 2018 Kontingent