Vi leverer drømme

Dream Concept Event er en danskdrevet virksomhed, som har leveret drømme og oplevelser til virksomheder over hele landet, siden 2011. Vi har sammensat et unikt koncept, som leverer oplevelser i en liga for sig selv. Vi garanterer drømme og oplevelser på allerhøjeste hylde - helstøbte events som kommer hele vejen rundt, og som gør en forskel for lige netop din virksomhed. Samtidig er Dream Concept Event markedsførende på aktive netværksdage og netværksgrupper.

front-image
Det er vores mission

Vi mener alle vores kunder er unikke, og derfor fortjener de også helt specielle oplevelser, som man stadig husker efter mange år – eller måske resten af sit liv. Det er vores mål og mission. Hvorfor nøjes med at gøre det, alle andre gør? Vi sætter overliggeren højt, og derfra giver vi den ellers bare gas!

”If you can dream it – you can do it”

“When you work for one of the best companies in the world, there are a lot of ways you can give back. Help developing cars like this, is one way”

- Tom Kristensen

Dream Concept handler også om at give drømmen videre.

I Dream Concept er vi bevidste om, at vi har et samfundsmæssigt ansvar, og for os handler det om mere end blot at levere drømme, men også om at give drømmen videre til de børn i vores samfund, hvis drømme på nuværende tidspunkt er uopnåelige.

Derfor har vi oprettet Dream Concept Charity Fond.

Dream Concept Charity Fonds formål er at skabe positive og mindeværdige oplevelser til ressourcesvage og sygdomsramte børn, så de efter et sygdomsforløb kan komme om på den anden side, med et mere positivt tilbageblik på deres sygdomsforløb. Dette skal ske via donationer til virksomheder eller organisationer, som kan give en positiv forskel på indlæggelsen og dermed skabe et bedre minde fra sygdomsforløbet.

Dette mål vil vi indfri ved at donere 5% af det årlige salg fra events og sponsorater i Dream Concept ApS, til Dream Concept Charity Fond.

Dream Concept Charity Fond har tidligere samarbejdet med:

• Ladies Circle Vojens’s Charity Work – med fokus på blandt andet ’Heksebørn Projektet i Nigeria’

Lidt om Heksebørn Projektet:
Hekseanklager er et stigende problem i mange afrikanske lande, specielt i Nigeria.
Det er hverdagskost i Nigeria, at små børn dagligt bliver anklaget og udpeget til at være hekse, hvis en familie rammes af dødsfald, hvis høsten slår fejl eller af helt andre ubegribelige årsager. "Nogen skal bære skylden, og for de dybt overtroiske Nigerianere bliver det altså børnene. De bliver sat ud på gaden. Pisket, forgiftet, bundet. Hvis de ikke bliver slået ihjel.

Dream Concept Event arbejder sammen med de bedste på deres felt. Uanset om det drejer sig om beliggenhed, foredrag, madoplevelser eller hvad der nu er behov for – det kunne være et fantastisk slot som ligger ned til vandet – så er det udvalgte samarbejdspartnere, som forstår at levere varen på allerhøjeste hylde.

Vi mener ikke at man skal begrænse sig, eller se et problem. Vi elsker udfordringer samt det at løse dem. Sammen med vores meget kompetencte samarbejdspartnere.

Vi er altid på udkig efter dem som kan gøre en forskel, samt nye ideer som kan inspirere andre. Potentielle samarbejdspartenere er altid meget velkomne til at kontakte os, med henblik på et eventuelt samarbejde.partner-1
partner-2
partner-3
partner-4
partner-5
partner-6
partner-7
partner-8

Her kan du læse om vores

forretningsvilkår